6.1 C
Pristina
Thursday, February 9, 2023
spot_img
HomeBALLINABekim Hoti dorëzon kallëzim penal kundër Isni Kilajt

Bekim Hoti dorëzon kallëzim penal kundër Isni Kilajt

Ish anëtar i kryesisë së degës së PDK-së në Malishevë Bekim Hoti i ka bërë një kallzim penal kryetarit të degës së PDK-së Isni Kilaj në Prokurorinë Speciale të Republikës së Kosovës. Kallzimi penal ka të bëj me disa shkelje ligjore siq thot z. Hoti për keq përdorim të detyres apo autoritetit zyrtar, shpronsime të kundër ligjshme dhe shpërlarje parashë. Hoti thotë se këto shkelje ligjore Isni Kilaj i ka bërë në kohën kur ka qenë kryetar komune në mandatet 2007-2009 dhe 2009-2013 duke keq përdorur detyren apo autoritetin zyrtar dhe njëkohësisht i njëjti disa nga këto prona i ka përvetësuar dhe tashmë i ka në emër të djalit të tijë, pronat në fjalë janë në qytetin e Malisheves dhe ato prona u kan takuar qytetarëve, e më saktësishtë banorëve të qytetit të Malisheves.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments